Apreciem timpul si efortul depus de dumneavoastra pentru a ne comunica orice sugestie sau motiv de insatisfactie legat de
relaţia cu SC UltraNet Communications S.R.L.

Va rugam sa utilizati Formularul de Contact pentru a ne transmite orice reclamatii sau sesizari.

Conform legilor in vigoare: “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Orice produs cumparat de pe siteul Cauciucurioffroad.ro poate fi returnat in termen de 14 zile de la primirea coletului fara invocarea vreunui motiv.

De asemenea puteti schimba orice produs achizitionat in cazul in care comandata nu este cea corespunzatoare, cheltuielile de transport fiind suportate de dvs.

Retururile trebuie sa fie in ambalajul original, cu toate etichetele si accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, alaturi de factura fiscala. In caz contrar, firma noastra isi rezerva dreptul de a refuza returnarea comenzii. In cazul in care conditiile de retur sunt indeplinite va vom inapoia banii in termen de 5 zile ( din momentul in care returul a ajuns la noi ), prin mandat postal sau in cont bancar.

Conform legii romane in vigoare, cheltuielile de expeditie vor fi suportate in intregime de dvs.

Atentie: Nu primim colete cu ramburs!

Nu sunteti obligat sa suportati cheltuieli de returnare:

daca se intampla sa primiti in colet un alt produs fata de cel comandat.
daca ati constatat ca produsul primit are defecte de fabricatie.
Adresa de returnare este:

SC UltraNet Communications S.R.L. – dep. Retururi

B-dul Alexandru Vlahuta, Nr. 59, Bl. 141, Sc.C, Ap. 22

Brasov – 500398

Jud. Brasov.